Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева се включи във Велико Търново в празничното шествие по повод 112-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България
22/09/2020
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева се включи във Велико Търново в празничното шествие по повод 112-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България. Шествието премина от Архитектурно-музейния резерват „Царевец“ до паметника „Майка България“ с участието на военния оркестър на НВУ и Духовия оркестър на общината. Участниците преминаха по централната улица на Велико Търново и поздравиха гражданите, дошли да отбележат празника.

Цвета Караянчева, кметът на града Даниел Панов, народни представители и много жители и гости на старопрестолния град положиха на паметника гирлянди и цветя в памет на дейците за Независимостта на България.

Тържествената заря-проверка, на която председателят на парламента ще произнесе тържественото слово по повод годишнината, ще започне в 19.30 часа на площад „Цар Асен І” пред крепостта "Царевец". Честванията във Велико Търново тази година са под патронажа на председателя на българския парламент.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на член на Централната избирателна комисия

    Последни новини