Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Комисията по културата и медиите Вежди Рашидов подкрепи кампанията за борба с онкологичните заболявания
04/02/2019

Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов подкрепи днес кампанията на Специализираната болница по онкология за борба с онкологичните заболявания. Кампанията се нарича “Продължаваме” .

Вежди Рашидов поздрави директора на болницата д-р Стефан Константинов, лекарите, пациентите и всички участници в кампанията. “Имам лична кауза, защото преживях тежко заболяване и за да оздравея, ми помогнаха добрите лекари, едни рисунки и Господ. Рисунките, които сътворих, докато боледувах, подредих в изложба и всички средства подарих на детската онкология в ИСУЛ. На едно дете да съм помогнал, ще бъда щастлив”, каза в словото си Вежди Рашидов. Да пазим и уважаваме лекарите, защото едва когато нашият живот е  в опасност разбираме колко възвишена и хуманна е тази професия, затова нека кампанията “Продължаваме” стане национална, ще помагам за това, пожела той.

Вежди Рашидов връчи грамота на галеристката Бистра Стойчева, която е подредила в онкологичната болница изложба на 40 български творци.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на член на Централната избирателна комисия

    Последни новини