Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати съболезнователен адрес до председателя на македонския парламент Трайко Веляноски по повод опустошителните наводнения в Македония
08/08/2016
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати съболезнователен адрес до председателя на македонския парламент Трайко Веляноски по повод опустошителните наводнения в Македония. В него Цецка Цачева изразява своите и на народните представители от 43-ото Народно събрание съболезнования и солидарност.

„Покрусени сме от голямата трагедия, която дълбоко засегна народа и страната ви, отнемайки човешки животи и причинявайки огромни щети. В деня на национален траур позволете ми, уважаеми господин Председател, да изразя нашата човешка съпричастност и солидарност с близките на загиналите”, пише председателят на Народното събрание.

В съболезнователното си писмо Цецка Цачева изрaзява надеждата си, че Македония ще съумее бързо да се справи с последиците от наводненията. 

„Приятелска България прави всичко възможно, за да ви подкрепи в този тежък момент. Скърбим заедно с вас и споделяме мъката, причинена от големите наводнения”, казва още председателят на парламента.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини