Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
По повод тeжката катастрофа в метрото на Москва председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати съболезнователни адреси до Сергей Наришкин, председател на Държавната Дума на Руската Федерация и до Валентина Матвиенко, председател на Съвета на Федерацията на Федералното Събрание на Руската Федерация
15/07/2014
По повод тeжката катастрофа в метрото на Москва, председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати на 15 юли 2014 г. съболезнователни адреси до г-н Сергей Наришкин, председател на Държавната Дума на Руската Федерация и до г-жа Валентина Матвиенко, председател на Съвета на Федерацията на Федералното Събрание на Руската Федерация.


„С дълбока скръб узнах вестта за тежката катастрофа в метрото на Москва, довела до десетки човешки жертви.  В този труден момент изразявам моите най-искрени съболезнования и съчувствие на семействата и близките на загиналите. Приятелска България скърби с руския народ в тези мигове на изпитания и болка”, пише Михаил Миков.

В съболезнователните писма председателят на Народното събрание изразява искрената си надежда, че благодарение на своевременните действия на спасителните екипи и компетентната лекарска намеса животът на ранените граждани ще бъде спасен.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на член на Централната избирателна комисия

    Последни новини