Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Актуални въпроси на двустранните отношения в областта на външната политика, културата, енергетиката, икономиката и транспорта обсъдиха председателят на 42- рото Народно събрание Михаил Миков и министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров
07/07/2014

Актуални въпроси на двустранните отношения в областта на външната политика, културата, енергетиката, икономиката и транспорта обсъдиха председателят на 42- рото Народно събрание Михаил Миков и министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров.


В рамките на работното посещение на руския външен министър председателят на българския парламент даде вечеря в чест на госта и неговата делегация.


Михаил Миков потвърди готовността на Народното събрание да съдейства за развитието на интерпарламентарните връзки и информира Сергей Лавров за целите и задачите на новосформираната Парламентарна асамблея на Процеса на сътрудничество в Югоизточна Европа.


В срещата участваха и  председателят на ПГ на Коалиция за България Атанас Мерджанов, заместник-председателят на ПГ на ПП ГЕРБ Цецка Цачева, председателят на Комисията по външна политика Янаки Стоилов и председателят на Групата за приятелство България – Русия Николай Малинов.


Председателят на Народното събрание Михаил Миков връчи на руския гост Почетен плакет 135 години български парламентаризъм.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на член на Централната избирателна комисия

    Последни новини