Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Георги Пирински поздрави служителите от Национална служба “Полиция” по случай техния професионален празник
08/11/2006

Георги Пирински поздрави служителите от Национална служба “Полиция” по случай техния професионален празник

 
8 ноември 2006 г.

Председателят на Народното събрание изпрати поздравителен адрес по повод професионалния празник на служителите от Национална служба "Полиция" – 8 ноември. В писмо до директора на Национална служба “Полиция” главен комисар Валентин Петров Георги Пирински пише:

“Споделям разбирането, че днес работата на хилядите служители на МВР с полицейски правомощия е не само изключително отговорна, но и натоварена с пределно много очаквания. Затова съм убеден, че дължим на българския полицай повече от декларирана съпричастност и признание за неговата всеотдайност и професионализъм. Всеки гражданин, държавните  институции, цялото обществото трябва решително да подкрепят нелеката му мисия за опазване на живота и здравето на хората, непоколебимата му решителност за противодействие на престъпността в защита на държавността и законността.

Вярвам, че само така полицейският служител ще утвърждава още по-силно авторитета на Закона и държавните институции в обществото и ще служи достойно на Отечеството!”

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на член на Централната избирателна комисия

    Последни новини